Waarom?

Toegang

Openbaar vervoer is niet altijd gemakkelijk. Vereenvoudig de toegang tot uw evenement dankzij een goedkoper en gebruiksvriendelijker alternatief.

Ontmoetingen

Dankzij gemeenschappelijke interesses of gemeenschappelijke vrienden, zullen reizigers elkaar ontmoeten op de weg naar het evenement.

Voetafdruk

Meer dan 40% van de ecologische voetafdruk van uw evenement wordt door het vervoer van uw deelnemers veroorzaakt. Verminder dit door de verlaging van het aantal auto’s.

Diensten begrijpen

Hoe?

Het slimme algo

Uw deelnemers krijgen een melding wanneer hun traject met die van iemand anders overeenkomt. Geen nood om regelmatig op de app terug te komen!

De gebruiksvriendelijke app

CovEvent is beschikbaar online (via computer), iOS of Android (via smartphone); carpoolen naar uw evenement is mogelijk gemaakt in minder dan een minuut!

Gegevensbescherming

Gegevens van carpoolers worden veilig bewaard en worden enkel aan de carpoolers doorgestuurd wanneer er een overeenkomst is tussen de twee personen. Hier is onze privacy policy!

CovEvent's app
CovEvent's app

Professionele aanbod

Technisch

Krijg toegang tot nieuwe oplossingen zoals de toevoeging van iconen (auto, bus, parking, …), filters op de kaart en integratie in uw website of in uw app.

Visueel

Verbeter uw merkimago dankzij een volledige branding van onze dienst, inclusief de aanwezigheid van uw kleuren en uw logo op de interactieve kaart.

Relationeel

Harmonisatie van al uw communicaties dankzij een personalisatie van de mails die  aan de gebruikers worden gestuurd. Geniet ook van onze waardevol advies.

AARZEL NIET MEER, GEBRUIK COVEVENT

Voorbeeld evenementen

Dour Festival
Hockey World League
24h vélo LLN
Soirée rallye
360 possibles

Professioneel Aanbod

Zenden
De Persgroep
Inc'Rock Festival
Forum Mind&Market
Hockey World League
Agence pour l'Entreprise et l'Innovation
Alliance Centre Brabant Wallon
24h vélo LLN
Les Scouts
Proximus